Росія масово обстріляла Україну ракетами

Російські окупанти сьогодні зранку завдали масованих ударів по всій Україні. Повідомляється про роботу ППО і вибухи на Київщині, у Харкові, Запоріжжі й інших містах та областях.

Зранку 31 жовтня протиповітряна оборона спрацювала на Київщині, Полтавщині та Вінниччині, повідомили очільники обласних військових адміністрацій. Зокрема, у Києві та області було чути звуки вибухів, спрацювала ППО. Також роботу ППО підтвердили на Вінниччині та Полтавщині.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про удари по обʼєктах критичної інфраструктури. За його словами, частина столиці знеструмлена. Крім того, у деяких районах міста немає водопостачання.

У Харкові – два влучання в об’єкт критичної інфраструктури, повідомив мер Ігор Терехов.

У Запоріжжі є влучання в об’єкт критичної інфраструктури. За словами мера міста Анатолія Куртєва, через обстріли в місті є проблеми з енергопостачанням.

Також є влучання в об’єкт критичної інфраструктури на Черкащині. Частину області знеструмлено, повідомив голова ОВА Ігор Табурець.

31 жовтня в Україні вводяться екстрені відключення електроенергії через масовані обстріли росіянами критичної інфраструктури, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкта, що живить близько 350 000 квартир у Києві, повідомив мер Віталій Кличко. За його словами, фахівці ДТЕК, НЕК «Укренерго» разом з іншими екстреними службами й органами влади роблять усе можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації.

31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. 44 крилаті ракети знищено силами та засобами ППО, йдеться в повідомленні пресслужби Командування Повітряних сил ЗСУ.