Cуд поновив Володимира Ісаєнка на посаді ректора Національного авіаційного університету

Шевченківський районний суд міста Києва рішенням від 27 січня 2021 року поновив Ісаєнка Володимира Миколайовича на посаді ректора Національного авіаційного університету. Про це повідомила прес-служба відомої міжнародної юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», яка представляє інтереси В.Ісаєнка у трудовому спорі з Міністерством освіти і науки України та НАУ.

Згідно з рішенням суду, поновлення В.Ісаєнка на посаді підлягає негайному виконанню з дня звільнення – з 21 жовтня 2020 року, з відшкодуванням йому середнього заробітку за час вимушеного прогулу. 

Раніше Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на зайняття посади ректора Національного авіаційного університету, проведення якого призначено на 28 січня 2021 року.

27 січня 2021 року Міністерство освіти і науки України та Національний авіаційний Університет були повідомленні, що Ісаєнко Володимир є ректором Національного авіаційного університету згідно рішення суду, яке є обов’язковим до виконання з дня проголошення в частині поновлення на роботі. 

27 січня 2021 року всі повноваження головної виборчої дільниці, територіальних виборчих дільниць, організаційного комітету  з виборів ректора Національного авіаційного університету припиняються. Проведення виборів 28 січня 2021 року на зайняття посади ректора Національного авіаційного університету є незаконним.